Home Menu Contact Over ons
Catering

Adres

Burg. Triezenbergstraat 35 A

9791 CB Ten Boer

Telefoonnummer

Overige gegevens

KvK nr.: 61119539

BTW nr.:

Pizzeria La Santa Maria

Aan de Burgemeester Triezenbergstraat 36 in Ten Boer, in het voormalige pand van Wijnenga Elektro, is Pizzeria La Santa Maria gevestigd. Ik, Ayhan Karatepe, ben eigenaar van pizzeria La Santa Maria. Na jarenlange ervaring bij diverse bestaande pizzeria’s in het Noorden en in  het westen van Nederland, wist ik dat het tijd is om op  eigen benen te gaan staan en mijn eigen zaak te beginnen. Op 10 oktober hebben we  de deuren van pizzeria La Santa Maria geopend en hebben we een vliegende start gemaakt!

 

In ons restaurant hebben we een open keuken. Hier wordt in de middag het deeg voor de avond bereid. Aan de hand van een traditioneel recept blijft de bodem van onze pizza's lekker knapperig. Al onze producten zijn vers en de pizza's worden met veel zorg en aandacht bereid. Op onze kaart staan diverse pizza's als pasta's, en een menu voor de kleintjes.

 

Samen met mijn gastvrouw, Maria, werken we op dit moment met een team van 5 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat u naar alle tevredenheid wordt bediend en u kunt genieten van een heerlijk diner!

 

 

Op zonnige dagen is het terras open, zodat u nog tot laat buiten van ons eten, uw gezelschap en de zon kan genieten!

 

U bent van harte welkom bij Pizzeria La Santa Maria